Bloggen


Vidbynäs North Course bjöd på en rejäl utmaning precis som väntat. Jag hade spelat banan tidigare i vår och förstod att tävlingsledningen skulle göra banan svår.

Att få spela och träna nere på Barsebäck Golf Resort är som en dröm för golfspelare. Det finns två olika banor med olika utmaningar. Vi har tävlat på banan som heter "Masters Course", den spelas lång och sätter verkligen spelet tee till green på prov.

I torsdags var det dags för första tävlingen för säsongen i Sverige. Den spelades på Katrineholms golfklubb, hostad av Robert Karlsson. Katrineholm visade verkligen upp sig från sin bästa sida, banan var i väldigt bra skick och greenerna rullade magiskt.

Rangepass

25.06.2020

Idag var jag nere på rangen och körde ett pass. Jag jobbade på grunderna, inte svårare än så. Många tror att man ska göra träningen så avancerad som möjligt och tänkta på alla möjliga tekniska detaljer. Ofta är det grunderna som sakta glider ifrån en när man spelar. Tillslut står man och lägger fokus på helt fel saker när...

Demodag Cobra

12.05.2020

Senaste månaden har jag tillsammans med Cobra kört demodagar nere på Alec's Golf Tyresö. Vi har haft fullbokat schema med golfare som är på jakt efter golfmarknadens bästa klubbor. Vi har kört mellan 11:00 till 16:00 med 30.minuters utprovningar för de som förbokat sin tid.